Mirela Cabero, finalista Eurovision Spania, pe primul loc în topul iTunes

La mai puţin de o zi din momentul lansării primului său single, intitulat „Contigo“, Mirela Cabero, artist Cat Music Spain şi finalistă Eurovision Spania 2017, ajunge în topul clasamentului iTunes şi surclaseaza numeroşi artişti locali şi internaţionali.

Mirela Contigo

Single-ul „Contigo” a reuşit în timp record să urce pe primul loc în topul vânzărilor iTunes Spania, categoria Dance, şi pe locul patru în clasamentul general din Spania.

Compusă de Tony Sánchez-Ohlsson, Isaac Luque, Ander Pérez şi produsă de Ovi Jacobsen (reprezentantul României la Eurovision în 2010 şi 2014), alături de Isaac Luque şi Brynjard Buvarp Misvær, în studiourile Happiness Production şi Kemper Music, piesa „Contigo” a dus-o pe Mirela în finala Eurovision, ce va avea loc în luna februarie a acestui an.

Artista de origine spaniolă nu este la prima experienţă de acest gen. Ea a participat la Eurovision prima dată la vârsta de la 14 ani şi a intrat de fiecare dată în finala concursului. Anul acesta, Mirela este pregătită să câştige selecţia naţională şi să reprezinte Spania în competiţia internaţională.

Citeste si despre:

SAGA Festival prezintă SAGA Rave Plane - o scenă în avion cu petreceri exclusiviste
Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here