Amadeus a filmat primul videoclip selfie

Cele patru artiste din trupa Amadeus au înregistrat primul videoclip de tip selfie din muzica românească în care apar cântând colinde de Crăciun.

Trupa AmadeusÎntr-un apartament primitor, lângă bradul de Crăciun și multe decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, Andreea Runceanu poziționează camera video în mijlocul livingului, o pornește și se așează apoi în cadru alături de Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis și cântă live, împreună cu trei colegi de scenă, melodii specifice sezonului: “Deschide ușa, creștine!”, “Santa Claus is Coming to Town” și “We wish you a Merry Christmas!”.

În timp ce Bianca interpretează piesele la vioară, Patricia la violoncel și Naomi la pian, Andreea cântă cu voce, iar instrumentiștii o acompaniază la chitară, congas, cajon și xylofon. Mai mult, în prim plan se găsesc cei doi copii ai Andreei Runceanu, Ianis și Igor, alături de cele mai bune prietene ale acestora care cântă la vioară, xylofon sau mânuiesc instrumente de percuție. Cu toții creează o atmosferă de basm, aducând, în prag de decembrie, spiritul sărbătorilor de iarnă. La final, Andreea se ridică de pe scaun și închide camera video cu care a realizat primul video selfie din showbiz-ul românesc.

Colindele interpretate sunt incluse în programul special de decembrie pe care trupa Amadeus, alături de noul band extins, îl prezintă în cadrul concertelor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here