Bijou a lansat o nouă melodie, „Iubirea“

După ce s-a lansat într-o ţinută de scenă care a stârnit numeroase controverse legate de prezenţa lenjeriei intime, Bijou a făcut un pas în spate din lumina reflectoarelor.

BijouÎn ultimul an, cântăreaţa a suferit foarte mult după tot ce i s-a întâmplat odată cu lansarea ei pe piaţa muzicală, aşa că a avut nevoie de timp pentru a-şi linişti sufletul. “Nu mi-e ruşine să recunosc, am trecut prin momente foarte grele. Nu mi-a fost uşor să fac faţă tuturor acuzelor şi celor care mă judecau. Am plâns, da, nu am dormit, nu mai înţelegeam nimic din ce se întâmplă, dar acum sunt bine”, a declarat Elena.

În tot acest timp, muzica a rămas singurul “prieten” al vedetei şi, ceea ce a ajutat-o să îşi revină. După luni bune petrecute în studio, artista le-a pregătit fanilor o surpriză de proporţii. Din colaborarea cu echipa Double Jack Studio s-a născut cea mai nouă piesă semnată Bijou, “Iubirea”.

Aceasta descrie o stare pe care am trăit-o cu toţii la un moment dat, atunci când nu am putut închide un ochi în lipsa celui iubit. “Iubirea este cea care ne ţine în viaţă. Toţi am trecut prin multe nopţi în care nu puteam adormi de dorul persoanei iubite. În toate momentele astea, eu am ascultat muzică. De fiecare dată, muzica m-a ajutat să depăşesc momentele grele şi aşa s-a întâmplat şi acum”, a mărturisit Bijou.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here