Connect-R: „Ştiu să gătesc. Așa am cucerit-o pe Misha“

Connect-R și-a lansat luni, 1 decembrie, live, la matinalul Kiss FM realizat de Sergiu și Andrei, noul single, ‘Rece ca decembrie’, și le-a povestit fanilor cum și-a cucerit soția, dar și ce alimente îi plac cel mai mult.

Connect-R Kiss FM

Sergiu și Andrei l-au întrebat pe invitat cum se descurcă în bucătărie, aflând că pasiunea pentru gătit a acestuia l-a ajutat s-o cucerească pe actuala soție.

„Chiar știu să gătesc. Așa am cucerit-o pe Misha. Am invitat-o la mine. Zice: ‘Băi, nesimțitule, cum adică să mă chemi la tine?!’ Zic: ‘Băi, stai, nu mă înțelege greșit, vreau să-ți gătesc’. Și chiar i-am gătit scoici într-un sos inventat de mine, pe bază de vin”, a povestit cântărețul.

Connect-R a povestit și ce-ar găsi fanii în frigiderul său. „Am salam săsesc, pe care-l consum dimineața cu ceai. Și nevastă-mea mănâncă aceeași treabă. Avem tot felul de prostii. Am o tobă extraordinară. Sunt fan mezeluri, recunosc”, a spus cântărețul.

Invitatul le-a mărturisit fanilor că nu mai merge la sală. În schimb, se ocupă cu schimbatul scutecelor. „Când apuc, recunosc, pentru că sunt foarte mult timp plecat”, a declarat invitatul la Kiss FM. Cântărețul a povestit că se trezește dimineața pe la 6:30 – 7:00. „Plânge… nevastă-mea. Zice: ‘Treci, că nu mai pot!’”, a râs el.

„Am încercat să vorbesc despre o răceală de cuplu sub o formă haioasă. Am observat că, dacă te duci la om și-i spui: ‘Băi, nu e bine, nemernicule, ce faci!’, te va respinge din start Și atunci am găsit o formă ușor haioasă. E o combinație. Are și subiect serios, e și expusă funny”, a spus invitatul despre noua piesă.

Pentru că Antonia și Alex Velea vor avea un băiețel, iar Connect-R are o fetiță, Andrei a făcut un exercițiu de imaginație și, gândindu-se la o situație ipotetică care ar putea avea loc peste vreo 20 de ani, a întrebat: „Care dintre voi va cânta la nuntă?”.

„Doamne-ajută! Nu știu ce să zic. Cu siguranță, copilul lor va fi unul talentat și frumos, nu văd de ce”, a declarat Connect-R, promițând că nu s-ar opune. „Niciodată. N-o să mă bag în viața ei la modul ăsta niciodată”, a spus el.

Artistul a dezvăluit și în ce vedete ar avea încredere ca babysitter pentru fetița lui: „Aș lăsa tot niște mămici. Aș lăsa-o pe Corina, pe Giulia, mămicile…”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here