Kanye West vrea să pozeze nud alături de Kim Kardashian

Cântăreţul Kanye West vrea să pozeze gol alături de soţia sa, Kim Kardashian, inspirat de pictorialul nud realizat recent de vedeta de televiziune pentru revista Paper, rapperul dorind ca fotografiile să îi înfăţişeze îmbrăţişaţi, potrivit radaronline.com.

Kanye West si Kim Kardashian

Potrivit unei surse citate de revista OK!, Kanye West a fost foarte încântat de fotografiile nud în care apare soţia sa, Kim Kardashian, şi îşi doreşte să apară alături de ea într-un pictorial asemănător.

West, în vârstă de 37 de ani, a furnizat chiar şi ideea pictorialului pe care şi-l doreşte cu soţia sa: cei doi vor fi fotografiaţi goi, „într-o îmbrăţişare plină de dragoste”. Rapperul american doreşte ca imaginile să fie apoi publicate în presă, iar evenimentul ar urma să fie sărbătorit printr-o petrecere.

Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, a apărut recent într-un pictorial nud pentru revista Paper, în care îşi etalează posteriorul care a făcut-o faimoasă, fotografiile având un succes imens pe internet, unde utilizatorii au realizat chiar şi parodii după imagini.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai la Florenţa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here