Amadeus, recital surpriză la Starea Civilă

Trupa Amadeus le-a făcut o surpriză de neuitat celor care au ales să se căsătorească de Valentine’s Day. Cele patru artiste şi-au făcut apariţia la Starea Civilă a Sectorului 6 unde, exact după momentul în care soţii au spus “Da!” în faţa ofiţerului de ceremonie, au interpretat live “Marşul Mirilor”.

Amadeus-starea-civila

Momentul a fost extrem de emoţionant pentru viitorii miri şi pentru invitaţii lor, care au urmărit prestaţia tinerelor artiste cu lacrimi de emoţie în ochi şi au aplaudat gestul, fericiţi că s-au numărat printre cei privilegiaţi să asiste la un astfel de moment special.

“’Marşul Mirilor’ face parte din noul nostru show pentru nunţi. Este piesă pe care aproape fiecare cuplu ne roagă să o cântăm la începutul ceremoniei. De Valentine’s Day am decis să le facem o surpriză celor care au ales să se căsătorească în Ziua Îndrăgostiţilor. Cei care s-au căsătorit habar nu aveau ce urma să se întâmple. Noi ne-am ascuns după un paravan, cu tot cu instrumente, şi am tras cu urechea la ce se întâmpla în sala de ceremonie. Cand au spus ‘Da!’, ne-am făcut apariţia în faţa lor şi am început să cântăm ‘Marşul Mirilor’. I-am luat prin surprindere”, a spus Andreea Runceanu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here