luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIDe Ziua Îndrăgostiţilor, Adora a avut parte de un maraton al iubirii

De Ziua Îndrăgostiţilor, Adora a avut parte de un maraton al iubirii

Pentru interpreta piesei “Up Now”, sărbătoarea de Sf. Valentin a fost una plină de romantism şi surprize. Adora a primit nenumărate cadouri şi ne-a povestit, în exclusivitate, cum a petrecut alături de iubitul ei.

adora sf valentin surpriza

“Am avut parte de cel mai tare weekend Valentine’s! Fix la 12 noaptea, iubitul meu mi-a oferit cadou bijuterii care sunt absolut superbe. După concertul pe care l-am susţinut de Valentine’s în mall, când am ajuns acasă am găsit un mare buchet de trandafiri. Nu mă mai aşteptam la asta, pentru că îmi luase frezii cu o zi înainte. Seara am mers la cumpărături şi ne-am mai luat reciproc câteva haine. Apoi m-a scos la cină la un restaurant la înălţine şi am fost surprinsă să văd că a rezervat toată locaţia doar pentru noi doi. Binenţeles că am continuat seara în club, la ziua bunului nostru prieten Oliver Popa. Surprizele însă nu s-au oprit aici. Am ajuns acasă a doua zi la ora 13.00 şi am găsit un alt aranjament floral, de data asta de orhidee. Pot spune că a fost cea mai frumoasă zi de Valentine’s Day de când mă ştiu”, ne-a povestit Adora.

cadouri adora sf valentin

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.