sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIAmerica şi Canada dansează pe muzica băieţilor de la Fly Project

America şi Canada dansează pe muzica băieţilor de la Fly Project

Au atins o lume întreagă cu piesele lor, iar acum au ajuns să dea tonul la dans pentru America şi Canada. Hit-ul internaţional „Toca toca“ a fost preluat de unul dintre cele mai cunoscute show-uri de televiziune din America şi Canada, formatul vândut în toată lumea „So you think you can dance“, în juriul căruia se află şi Jason Derulo.

fly project toca toca so you think you can dance

„Suntem fericiţi şi onoraţi că muzica noastră face oamenii să danseze, să se bucure şi dă startul celor mai tari petreceri în lumea întreagă. Show-ul ‘So you think you can dance’ este cunoscut în toată lumea şi suntem încântaţi să fim asociaţi cu el, iar piesele noastre să fie alese pentru dansurile din emisiune“, a spus Tudor Ionescu de la Fly Project.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.