Amna: „Nu vă gândiți prea mult înainte de a deveni mame“

Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu au încheiat încă o săptămană de matinal la Kiss FM cu două invitate speciale în studio. Amna și Adda au cântat live pentru ascultătorii radioului numărul 1 din Romania și le-au mărturisit fanilor care le sunt planurile legate de viața profesională, dar și de cea personală.

Amna si Adda

Aflată în fața microfonului, în studioul Kiss FM, Amna a profitat de ocazie și i-a urat ‘La mulți ani!’ tatălui ei, Marian, în direct la radio. „Nu vrei să-i botezi și Marian pe copil?”, a întrebat Mihai Găinușă. „Nu. Tata vrea, dar nu”, a răspuns ea. „Avem prea multe nume de genul acesta în familie”, a spus artista.

Invitatele le-au povestit ascultătorilor Kiss FM cum au ajuns să colaboreze și au anunțat intenția de a continua această colaborare. „Amna și Adda vor produce muzică împreună. Consider că, atunci cand funcționează un lucru – și funcționează foarte bine – nu trebuie să-l schimbi”, a spus Amna.

„Chiar am rămas fără aer cand am aflat că voi fi mătușă”, a mărturisit Adda referindu-se la copilul pe care-l va avea Amna. „Abia așteptăm să îl aducem pe bebe la studio și să i-l plasez Addei”, a ras viitoarea mămică.

Artista ne-a mărturisit că încă nu a amenajat camera viitorului copil, care se va numi David Cristian: „Am vrut să aștept luna a opta, am fost puțin superstițioasă. Mergem să cumpărăm pătuț, landou, cărucior… Abia aștept”.

Amna a povestit și cum reacționează deocamdată cel mic la muzică. „Avem o glumiță, eu și soțul meu, Cristi. Cand e foarte agitat în burtică, Cristi vine și spune: ‘Te duc la Moga în studio, cu toată echipa, și n-o să-ți placă, iarăși o să auzi muzica la maximum. Ne place să credem că se liniștește după”, a ras Amna. „Nu, e foarte vesel la muzică, e activ și sperăm că, ținandu-l în mediul acesta de profesioniști și de oameni care fac muzică, să se prindă și de el ceva”, a adăugat cantăreața.

Invitata le-a dat și un sfat femeilor care vor să devină mame: „Să nu se gandească foarte mult înainte și să devină mame, pentru că este cel mai important lucru pe care putem să-l facem noi, femeile, să lăsăm pe cineva în urma noastră”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here