FOTO Cum arată Jessica Simpson la un an după ce a devenit mamă a doua oară

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a şocat o lume întreagă cu silueta afişată înainte de a deveni pentru prima dată mamă, în 2012. Vedeta ajunsese să cântărească peste 95 de kilograme înainte de 1 mai, când s-a născut fetiţa ei, Maxwell Drew.

Jessica SimpsonJessica Simpson a recunoscut că, în timpul primei sarcini, nu s-a abţinut de la nimic şi că procesul de slăbire nu a fost deloc uşor. “Nu am avut nicio reţinere în timpul sarcinii pentru că era prima experienţă de acest gen pentru mine şi mi-am dorit să mă bucur de acele momente. Nu ştiam că surplusul de greutate nu va dispărea odată cu naşterea copilului”, a declarat atunci artista.

După naştere, Simpson a devenit imaginea firmei Weight Watchers şi s-a angajat că va reveni la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată, rezultatele fiind vizibile destul de repede, dar, ulterior, cântăreaţa a anunţat că este din nou însărcinată cu al doilea copil.

Jessica Simpson a născut în vara anului trecut la Los Angeles, al doilea copil al său, un băieţel, care a primit numele de Ace Knute Johnson.

De atunci, cântăreaţa a dorit să arate că poate lupta cu kilogramele în plus şi a reuşit să revină la o siluetă de invidiat, scrie Daily Mail.

Vineri, vedeta a pozat într-o rochie neagră scurtă, alături de o prietenă. Rezultatele dietei şi exerciţiilor sunt vizibile cu ochiul liber.

Simpson

Potrivit sursei citate, Jessica Simpson se va căsători cu logodnicul ei, Eric Johnson pe data de 4 iulie, în Santa Barbara.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here