Amna: „Nu mi-a fost ușor să am iubit machedon“

Amna a mărturisit, în cadrul emisiunii Constantin 60′ de la Prima TV, că nu i-a fost ușor să aibă un iubit machedon. Cântăreața, pe numele ei adevărat Andreea Mușat, și Cristi, formează un cuplu de opt ani, iar de patru ani sunt căsătoriți.

Amna Alexandru ConsantinA fost dragoste la prima vedere, dar relația lor părea a fi sortită eșecului, asta din cauza diferențelor culturale și ale tradițiilor machedonești.

De pildă, Cristi a prezentat-o pe Amna familiei de abia după trei-patru ani de relație. Asta pentru a fi sigur că ea este aleasa. “Mi-a fost foarte greu să înțeleg. Mi se părea că nu o să reușim niciodată să fim împreună. Practic, am început relația știind că unul o să se ducă în stânga și unul în dreapta. Și a fost o iubire imposibilă, care s-a dovedit, până la urmă, a fi contrariul. Eram și tineri. Nu ne imaginam că ne vom căsători. Credeam că este o relație care va trece. Părinții lui m-au acceptat în momentul în care m-a prezentat și a spus că eu sunt iubita oficială. M-au acceptat, dar după câțiva ani m-a prezentat. Cred că după trei-patru ani”, a declarat Amna, la Constantin 60′.

Și au locuit împreună de abia după ce s-au căsătorit. “Eu nu am locuit înainte cu Cristi. E destul de greu să înveți să faci curățenie după doi, să gătești pentru doi. Eu sunt o persoană foarte exigentă, îmi place curățenia, îmi place să fie totul pus la punct. Cristi își arunca toate cele prin casă, sunt multe lucruri. Într-o căsnicie înveți să faci și compromisuri. Nu mari, bineînțeles. Eu aș spune ca toată lumea să locuiască împreună înainte de a se căsători. Noi am respectat niște tradiții, niște obiceiuri, așa este la ei. Își respectă foarte mult părinții, familia, și eu la fel. Și am vrut să locuim împreună după ce ne căsătorim”, a mai precizat Amna.

Artista și Cristi au împreună un băiețel, pe David, care va împlini în luna august un an. Amna se gândește deja la momentul când David îi va prezenta prima lui iubită. “Acum că sunt mamă nu știu dacă mi-ar face mare plăcere să-l văd pe David că vine cu una și cu încă una. Practic, aș vrea cam același lucru, să-mi prezinte fata la care ține”, a mai spus Amna, la Constantin 60′.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here