Care sunt primele cuvinte pe care le aude Bodo de la Proconsul dimineața

Trupa Proconsul a lansat la matinalul Magic FM, realizat de Liana Stanciu și Raul Brebu, noul single ‘Aici cu mine’, featuring Ștefan Bănică și Andra.

Proconsul MAGIC FMInvitații și-am amintit pentru ascultătorii Magic FM cum au câștigat, în 2001, trofeul Cerbul de Aur. „La Cerbul de Aur am răgușit îngrozitor. Am rămas o noapte la cântare la un jam session și dimineață nu puteam să cânt nimic. Și, dintr-o dată, seara, după ce s-au rugat colegii mei puternic, s-a făcut un pic de lumină și am zis: Hai, că merge. Au fost două cântece atunci: Mi-ai luat inimia și Cerul, două cântece care au rămas. Pe amândouă le-am cântat atunci”, și-a adus aminte Bodo.

Artiștii au relatat cum au ajuns să colaboreze cu Ștefan Bănică și Andra. „Inițial a fost o piesă pe care am vrut s-o facem numai cu Andra”, au povestit ei. Ulterior, trupa a ajuns la concluzia că și vocea lui Ștefan Bănică ar fi foarte potrivită pentru noul single, iar acesta a acceptat propunerea de colaborare.

Bodo a dezvăluit care sunt cuvintele care ‘îl pun în mișcare’ în fiecare dimineață: „La mine, cuvintele sunt: Tati, vreau suc! Și se repetă de 400 de ori”, a râs el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here