Ana-Maria Barnoschi a condus „Dansul pinguinului“ la castingul pentru „Roata Norocului“

La castingul care a avut loc la Palas Mall din Iaşi pentru emisiunea “Roata Norocului”, al cărei nou sezon va avea premiera pe 23 august, la Kanal D, dansatoarea Ana-Maria Barnoschi a trăit o experienţă inedită.

ana maria barnoschi dansul pinguinului iasi

În iureşul distracţiei generale, pe acordurile muzicii care nu îi lăsa pe ieşeni să stea locului, vedeta Kanal D a devenit, în mod spontan, “cap de coloană” la “Dansul pinguinului”. Ana-Maria s-a amuzat alături de grupul de dansatori şi i-a învăţat câţiva paşi de street dance. “Moldovenii ştiu să se distreze. La ei, bucuria este spontană, se manifestă ori de câte ori se iveşte ocazia”, a declarat frumoasa Ana-Maria.

Ana-Maria a profitat de un moment de relaxare şi a dat in mintea copiilor, urcând în caruselul din faţa centrului comercial unde a avut loc castingul pentru emisiunea “Roata Norocului”.

“În copilărie, în zilele de duminică, mergeam cu părinţii să ne dăm cu căluşeii. Era cea mai mare bucurie a mea şi aşteptam cu nerăbdare să vină sfârşitul de săptămână ca să mergem din nou. Am impresia că, pentru mine, s-a dat timpul înapoi”, a povestit entuziasmată Ana-Maria Barnoschi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here