Ana-Maria Barnoschi s-a mutat în casă nouă

Ana-Maria Barnoschi, vedeta Kanal D de la emisiunea “Bingo România!”, a găsit oaza de linişte pe care şi-o dorea, după o perioadă îndelungată în căutarea locuinţei perfecte.

Ana Maria Barnoschi“După foarte multe vizionări la apartamente împreună cu agentul imobiliar, după drumurile la instituţiile acreditate pentru întocmirea actelor necesare, în sfârşit am intrat şi eu în rândul lumii, am rată la bancă! Mi-am cumpărat o locuinţă, nu foarte departe de casa părintească, la 3 scări distanta”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

Cu toate că designul interior nu se număra printre pasiunile vedetei, Ana-Maria Barnoschi spune că după toate documentările pe internet sau în magazinele de specialitate, după ce şi-a decorat singură casă, aceasta ar putea cu uşurinţă să dea sfaturi de amenajări interioare.

“În această vară se vor finaliza lucrările la noua mea casă. Am muncit foarte mult pentru că totul să iasă aşa cum mi-am dorit. Era cazul de a mă muta la casă mea. Sunt o fire independentă, deloc deranjată să am grijile unui “, a povestit vedeta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here