Inna are peste 11 milioane de fani pe Facebook

Pagina de Facebook a Innei a ajuns, la sfârşitul săptămânii trecute, la 11 milioane de fani, continuând să se poziţioneze pe locul 1 atât în clasamentul cântăreţi şi trupe, cât şi în clasamentul general potrivit facebrands.ro

Inna si PitbullÎn luna octombrie 2013, chiar de ziua artistei, pagina ei de Facebook a atins pragul de 10 milioane de fani, aşadar la mai puţin de 3 luni, a acumulat încă un milion de fani. Ca o surpriză pentru fanii ei, Inna le-a făcut cadou un nou videoclip din sesiunea Rock the Roof Venice Beach, pentru piesa “More than Friends”.

Cel mai recent single al Innei – “œIn Your Eyes” (feat. Yandel) a ajuns la 22 de milioane de vizualizări pe YouTube, pe locul 1 în Turcia şi Spania, surclasând artişti ca Rihanna, Eminem, Pitbull şi Kesha. De asemenea, contul Innei de Instagram a ajuns la 200.000 de followers.

În prezent, Inna se află în Miami unde a participat la întâlnirea globală a casei de discuri Warner, prilej cu care a fost anunţata oficial ca artist Atlantic Records, devenind astfel colegă cu Bruno Mars, Sean Paul, Wiz Khalifa, Flo-Rida, Loreen, B.O.B., Phil Collins, Missy Elliott, Jason Mraz, James Blunt sau Skrillex. Inna s-a întâlnit din nou cu Pitbull, cu care va lansa în câteva săptămâni un nou single, precum şi cu Jason Derulo, care a susţinut un concert la acest eveniment Warner.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here