Ana Popovic: „Mă simt extraordinar în România, e ca şi când aş cânta acasă“

În seara zilei de 23 mai 2016, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, în atmosfera selectă şi rafinată a evenimentului premium organizat de Vreau Bilet, Ana Popovic, cântăreaţa de origine sârbă care a cucerit lumea blues-ului cu vocea şi chitara sa, a oferit publicului român o mostră a virtuozităţii care i-a adus renumele de „Zeiţă a blues-ului modern“.

ana popovic tnb concert

Piesele de pe ultimul său album, „Thrilogy“, lansat în urmă cu doar patru zile şi care conţine colaborări cu unele dintre cele mai sonore nume din domeniul muzical, au fost vedetele serii.

Piesa „Love you tonight“, de pe albumul „Trilogy“, a fost dedicaţia Anei Popovic pentru publicul din Bucureşti. „Mă simt extraordinar în România! E ca şi când aş cânta acasă“, a mărturisit cântăreaţa care a cucerit publicul din Bucureşti nu numai prin spectacolul său, dar şi prin prezenţa sexy pe scenă.

Piesa-tribut pe care Ana Popovic a dedicat-o muzicianului ei preferat, Stevie Ray Vaughan, a fost primită cu emoţie şi ropote de aplauze de public.

ana popovic tnb autografe

Cântăreaţa din Belgrad a împărtăşit cu spectatorii aflaţi în sala Teatrului Naţional un moment mai puţin plăcut din cariera sa artistică. Ana Popovic a cântat o piesă despre un episod care a marcat-o: artista a fost singura din trupă căreia i s-a refuzat viza pentru Canada pentru că este de origine sârbă. Iar în momentul în care cântăreaţa a interpretat „Woman to love“, sala a început să aplaude cu putere pentru a sublinia faptul că femeia pe care o iubesc este chiar cea aflată pe scena din faţa lor.

„Train“, piesă care pe albumul „Thrilogy“ este interpretată alături de Joe Bonamassa, a fost alegerea Anei Popovic pentru bis. După spectacol, cântăreaţa de blues a invitat toţi spectatorii în foaierul Teatrului Naţional pentru a schimba impresii despre concert, să facă poze şi să primească autografe pe cel mai nou CD al ei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here