One life studio şi Rustin dust urcă pe scena „Românii au talent“ în ultima semifinală

Vineri, de la ora 20.30, ultimii 12 semifinaliști ai celui de-al șaselea sezon „Românii au talent“ îi vor surprinde pe telespectatori cu momente originale, pline de emoție și energie și vor crea un show formidabil.

One life studio romanii au talent semifinala

Triada, One life studio, Romula Malva și Rustin dust sunt patru dintre cei 12 concurenți care îi vor încânta vineri pe români și vor lupta pentru un loc în finală sau o nominalizare la premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Trupa Triada a prezentat la preselecții un număr extraordinar de dans acrobatic. Cele trei fete s-au sincronizat perfect și i-au impresionat pe membrii juriului. Trupa a fost fondată cu cinci ani în urmă și este formată din Alina, Irina și Anastasia. Fetele au început să practice gimnastica acrobatică din copilărie și au fost întotdeauna vrăjite de grația acestui sport.

Trupa Triada le-a inspirat de-a lungul anilor și în această formulă au câștigat Campionatul Național al Republicii Moldova de trei ori. Au participat la diverse concursuri internaționale și au cucerit Europa cu reprezentații fascinante. Alina și Anastasia sunt surori, iar de 9 ani sunt prietene de nedespărțit cu Irina.

Mix-ul de beatbox și chitară, adus pe scenă la preselecții de trupa One life studio, a cucerit publicul și jurații. Membrii grupului, Daniel și David, au fost întotdeauna atrași de muzică. David își aduce aminte cu drag de momentele în care cânta alături de mama sa piesa lui Valeriu Sterian Amintire cu haiduci. În clasa a zecea a descoperit beatbox-ul și de atunci a făcut tot posibilul să evolueze.

Daniel a fost pasionat de chitară încă din copilărie. În timpul facultății a fost tentat să renunțe la muzică și să-și vândă chitarele, dar văzând că nu obține un preț foarte bun a decis să le păstreze. A primit o propunere de a cânta în cluburi și atunci viața lui s-a schimbat. La unul dintre spectacole l-a cunoscut pe David și așa băieții au început să colaboreze.

Rustin dust romanii au talent semifinala

Ansamblul de călușari Romula Malva i-a încântat pe toți în etapa preselecțiilor cu un dans plin de energie și culoare. Grupul este format din 16 membri din Dobrosloveni, cu vârste cuprinse între 9 și 28 de ani și s-a format atunci când Cristinel Velea s-a angajat ca referent cultural la Căminul Reșca, în anul 2013.

Beneficiind de sprijinul autorităților locale, Cristinel a pus bazele grupului fără să își dea seama de impactul pozitiv pe care îl va avea asupra copiilor care trec, astfel, mult mai ușor peste greutățile vieții, reușind să se bucure și să fie plini de entuziasm și optimism datorită dansului.

Trupa Rustin dust a cântat la preselecții melodia A breath to stay alive, compoziție proprie. Cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, au avut atitudine rock și au ridicat sala în picioare. Trupa este formată din Mihai – voce, Irina – tobe, Antonia – clape, Darius – chitară bass și Nichita – chitară și s-a înființat la inițiativa lui Darius. Băieții erau foarte buni prieteni și colegi la o școală privată de muzică din Constanța.

Lor li s-au alăturat fetele și așa a luat naștere proiectul Rustin dust. Toți învață foarte bine, sunt olimpici și au rezultate remarcabile la școală. Au obținut până acum diverse premii la concursuri și festivaluri, dar Românii au talent reprezintă cea mai mare realizare a lor de până acum.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here