Anastacia concertează în vară la Bucureşti

Superstarul pop, ANASTACIA, însoţită de band-ul său fabulos, revine în România în luna iunie pentru un concert incendiar. Show-ul artistei va avea loc în data de 29 iunie la Sala Palatului din Bucureşti şi face parte din turneul mondial al artistei “Resurrection Tour 2015”.

AnastaciaAdmiratorii celebrei cântăreţe de la Bucureşti vor lua parte la  un concert 100% live, ce va cuprinde  melodiile sale de succes dar şi piese de pe cel mai nou material discografic, toate acestea fiind menite să creeze o atmosferă de zile mari. Artista este cunoscută pentru vocea gravă şi abilitatea de a atinge note muzicale înalte, fiind încadrată în grupul sopranelor dramatice.

Biletele pentru concertul din data de 29 iunie, vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 11 februarie 2015, prin EVENTIM în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas şi online prin www.eventim.ro. Toţi cei interesaţi pot profita de o perioadă de presale. Astfel între 11 februarie – 10 martie 2015, cumpărătorii îşi vor putea achiziţiona biletele la preţuri speciale, variate în funcţie de categorie, după cum urmează:
– VIP 400 lei;
– Cat.I – 350 lei;
– Cat.II – 300 lei;
– Cat.III – 200 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here