Elena Gheorghe a prezentat un clip realizat pentru varianta live a piesei „Până la stele“

Elena Gheorghe a lansat varianta live a piesei „Până la stele” şi un clip cu imagini inedite de la nunta artistei, de acum 3 ani.

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe continuă lansările din seria „Love Moments – Live Sessions” cu a cea de-a treia piesă, „Până la stele”, o interpretare specială, live, a hitului artistei lansat în 2008.

„Nu e deloc întâmplătoare alegerea acestei piese pentru lansarea de Ziua Îndrăgostiţilor. Toate cuplurile de îndrăgostiţi au câte o piesă, un refren, care spun povestea sau poartă emoţia istoriei lor de iubire. Pentru mine şi Cornel, jumătatea mea de 11 ani, această piesă e „Până la stele”. O cânt mereu cu gândul la el, a fost refrenul pe care am dansat la nunta noastră, e melodia care, de fiecare dată, ne aminteşte de toate momentele minunate ale poveştii noastre de iubire. Şi îmi doresc ca, odată cu ea, să transmitem tuturor celor care ascultă versiunea live-session, încrederea în forţa incredibilă a iubirii şi poftă de a preţui sau căuta, pentru cei single, sufletul-pereche”, declară Elena.

Clipul acestui „Love Moment” are, în afară de înregistrarea live a interpretării piesei Elenei, împreună cu bandul său de instrumentişti, imagini inedite de la nunta artistei din 2012, cu muzicianul şi managerul Cornel Ene.

„Love Moments – Live Sessions” a debutat pe 15 ianuarie şi o dată la două săptămâni, în fiecare joi, Elena lansează o nouă piesă înregistrată live, cu trupa ei de instrumentişti, iar proiectul este creat de către artistă ca să celebreze „energia şi atmosfera pe care le creează o interpretare live, cu band-ul în spate, cu vibraţiile pe viu ale fiecărui instrument; în live sessions stau esenţa, povestea, bucuria unui artist.”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here