Anca Pop i-a fascinat pe asiatici cu muzica ei

Anca Pop este noua senzație muzicală românească în Japonia. Artista i-a cucerit pe asiatici cu piesele sale și cu noul său show live conceptual și a susținut, în ultimele săptămâni, un turneu de succes în cele mai în vogă cluburi din Tokyo.

anca pop japonia concert

„Pentru Japonia sunt o prezență exotică. M-au îndrăgit din prima clipă. Piesele mele au prins în cluburi, s-au auzit pe radio și am avut recent un turneu prin cluburile din mai multe orașe japoneze. Am colaborat foarte bine cu DJ Fumi Yeah, unul dintre cei mai apreciați DJ din Japonia, cu care am înregistrat câteva piese”, a spus Anca Pop.

În ultimii ani, cariera artistei a trecut granițele țării. Piesele sale au fost licentiate în mai multe țări din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioadă de timp, acolo. Anul acesta, Anca Pop va lansa, inclusiv în România, primul său album, ce conține în totalitate compoziții proprii.

„Eu m-am născut în România, am crescut în Canada și am revenit în țară în urma cu câțiva ani. Am colindat apoi Asia cu proiectul meu muzical. Nu sunt genul de persoană care să stea într-un singur loc. Am terminat între timp și munca la primul meu album. Toate piesele sunt compuse de mine. Îl voi lansa consecutiv în mai multe țări din lume, printre care, bineînțeles, și România”, a încheiat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here