Costi, Drei Ros, Nastasia Griffin, Pack The Arcade, Bel şi Kief Brown au lansat videoclipul melodiei „I love you California“

La mai puţin de o săptămâna de la lansarea ultimei sale piese, “Good People”, Costi Ioniţă revine cu un nou single, de data asta alături de Drei Ross, Nastasia Griffin, Pack the Arcade, Bel, Kief Brown şi Blake Andrew, cu un mesaj bine definit, “I love you California”.

Costi - I love you CaliforniaPrin “I love you California”, artiştii sprijină ONG-ul “Today, I’m brave”, a cărei misiune este de a inspiră persoane şi organizaţii prin intermediul unor iniţiative curajoase.

„’I love you California’ este o colaborare care s-a întâmplat într-o vizită recentă în Los Angeles. De fiecare dată când ajung în L.A., am ocazia să lucrez cu mulţi artişti şi compozitori foarte talentaţi şi mi-am dorit să creez un proiect diversificat care să combine voci de stiluri diferite şi să ofere un vibe şi o energie pozitivă. Videoclipul a fost filmat în cele mai importante locaţii din Hollywood, Los Angeles, Santa Monica şi Malibu. Toţi care au participat, de la artişti până la video crew au fost foarte entuziasmaţi. Printre artiştii prezenţi în acest proiect fac parte şi compozitori cu nominalizări la Grammy care au avut rezultate extraordinare în ultimii ani”, a spus Costi Ioniţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here