Ctc şi Jurjak, printre artiştii care vor concerta în Cetatea Făgărașului la „Murmur Festival“

Monocord, agenția specializată în evenimente de muzică electronică, a anunțat un nou concept și eveniment pentru vara anului 2017. Născut din dorința de a susține tradițiile și istoria locală, agenția organizeaza un festival într-una dintre cele mai spectaculoase locații din România: Cetatea Făgărașului.

Festivalul Murmur

Situată într-un oraș medieval, înconjurată de tradiții frumoase, peisaje incredibile și oameni prietenoși se află o cetate ce nu a fost niciodată cucerită. Ancorată în istorie, tradiție și mituri, cetatea Făgărașului este unul dintre cele mai mari forărețe ale Europei și al doilea cel mai impresionant castel din întreaga lume (conform unui top realizat de Hopper1).

Cetatea a fost un post militar, închisoare (renumită pentru metode inedite de tortură), sediu al dietei și un loc special pentru balurile organizate de celebra doamna Stanca. Zidurile sale masive, cele 4 turnuri și râul ce o înconjoară sunt încărcate de povești, tradiții și mituri. Și să nu uităm de peisajul care este unic tot anul.

Monocord își propune să valorifice potențialul acestei zone prin organizarea unui festival ce va avea loc între 28 și 30 Iulie 2017 și care va combina autenticitatea spațiului cu o abordare modernă. Festivalul Murmur, va aduce laolaltă muzică electronică și live, workshop-uri tradiționale, costume și decorații autentice, spații amenajate special pentru artiști și concepte unice.

Artizani locali vor putea să redea viață artei lor tradiționale, în timp ce decorul, moda și
proiecțiile se vor axa în jurul tematicii autenticității moderne. Toate aceste elemente vor reda viață acestei locații inedite, oferind turiștilor și localnicilor șansa de a se bucura de muzică bună, un peisaj incredibil și o locație autentică.

Murmur festival înseamnă 3 scene în locații inedite ale cetății, muzică live, electronică, rock si hip-hop oferită de primii artiști deja confirmați: CTC, The Kryptonite Sparks, Cred Ca Sunt Extraterestru, Mr. Jurjak, Danaga, Toulouse Lautrec, Satellites, Next Ex, Dex, Baiatu de la parter, Ada Kaleh, Suciu, Charlie, Jay Bliss, Kike Mayor, Viktor Udvari, Mihai Pol, Radu Mirica, Toygun, De La Munte.

Abonamentele au fost puse deja în vânzare la un preț special: 70 de lei pentru biletele regular și 89 de lei pentru abonamentele ce includ camping. Abonamentele Spring Breaker pot fi cumpărate pe Livetickets.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here