Anda Adam: „Jorge a fost sosia mea! Nici mama nu a crezut că nu sunt eu“

Jorge se transformă sâmbătă, 8 noiembrie, în… Anda Adam, colega lui de la “Te cunosc de undeva!”, și va cânta hitul acesteia “Poate fata”. Iar transformarea sa este atât de bine făcută, încât nici măcar mama Andei nu și-a dat seama, din pozele trimise de fiica ei, că nu este aceasta.

Jorge Anda Adam Te cunosc de undeva

“I-am trimis mamei mele, care locuiește în America, mai multe poze făcute cu telefonul și pur și simplu nu și-a dat seama că nu sunt eu!!! Îmi spunea că e foarte frumoasă ținuta (râde) și mă întreba unde am cântat și unde filmasem de i-am trimis aceste poze. (râde) Când i-am spus că e un băiat, respectiv Jorge, reacția ei a fost: “No way! Get out of here! NU TE CRED!””, a spus Anda Adam, râzând.

Anda i-a dat și câteva sfaturi lui Jorge, de care acesta a ținut cont. Aceasta i-a spus: “Cum să stea drept și cu fundul înapoi, ca să aibă aceeași alură ca a mea și să aibă un posterior cât mai aproape de posteriorul meu real (râde). De asemenea, i-am spus că e important să respecte cât mai mult coregrafia, pentru că eu dansez foarte mult în show-urile mele… O Anda care nu face coregrafie cu dansatorii ei, nu e o Anda veritabilă. Iar lui i-a ieșit incredibil de bine!!!! Transformat de echipa “Te cunosc de undeva!” a fost sosia mea! Ne puteam duce lejer la două concerte diferite în același timp”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here