luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNITrupa Addictive Elements a lansat, alături de Shyana, un lyric video pentru...

Trupa Addictive Elements a lansat, alături de Shyana, un lyric video pentru melodia „Anotimpuri“

Proiectul Addictive Elements este format din 2 artişti tineri (Tyst şi Tennebreck) care au ca obiectiv să cucerească topurile muzicale naţionale şi internaţionale.

Trupa Addictive Elements

Producţiile lor au atras un număr mare de ascultători şi au avut remixuri semnate şi pe teritoriul Braziliei, de exemplu E.P.-ul „Elegibo”, lansat de artiştii italieni – „Relight Orchestra”. De asemenea, ei au compus şi imnul oficial Mega Discoteca Tineretului.

„Anotimpurile le trăim în fiecare an, dar omul îndrăgostit le poate rememora în fiecare clipă din viaţa sa. Dacă iubeşti, treci automat prin toate stările pe care le creează fiecare anotimp în parte”, au declarat membrii Addictive Elements.

Piesa „Anotimpuri” este rodul unei inspiraţii de moment şi este compusă încă din vara anului 2013 pe malul Mării Negre, de către Addictive Elements şi Flavius Anghel, compozitor care a colaborat şi cu Alexandra Stan. Muzica şi textul au fost gândite şi modificate de mai multe ori timp de un an, ulterior piesa fiind masterizată de către Axel.

„Chiar şi dragostea este formată din anotimpuri. Primăvara este anotimpul renaşterii, al noutăţii şi al sentimentului de îndrăgostire adolescentină. Vara este anotimpul căldurii şi al cunoaşterii, când sentimentele se intensifică şi focul pasiunii se aprinde. Toamna este anotimpul obişnuinţei, când frunzele iubirii cad, se transformă în obişnuinţă şi împletesc un covor de zâmbete şi amintiri. Iarna este anotimpul care aduce răceală, renunţarea şi sentimentul de goliciune, urmat de dorinţa de a experimenta o nouă primăvară a iubirii”, a declarat Shyana.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.