„X Factor“: Ştefan Bănică i-a cedat locul de jurat lui Dani Oţil

La „X Factor”, totul e posibil, iar asta au demonstrat-o nu doar concurenţii care şi-au făcut curaj să apară în faţa noii generaţii de juraţi, diva Delia, rock-starul Bănică şi showmanul Brenciu, ci chiar juraţii super show-ului, care de multe ori au fost văzuţi în ipostaze în care nimeni nu ar fi crezut vreodată că vor ajunge.

Dani Otil

În episodul difuzat mâine, 7 noiembrie, de la 20:30, la Antena 1, rock-starul Bănică a decis să îi ofere locul său în juriu unuia dintre prezentatorii concursului, Dani Oţil, totul pornind de la o perucă roşie.

Aşa cum se ştie, backstage-ul „X Factor” este anul acesta mai divers ca oricând, din recuzita echipei făcând parte cele mai bizare costume, pe care Răzvan şi Dani nu se sfiesc să le prezinte ori de câte ori au ocazia. S-a întâmplat şi atunci când pe scena concursului şi-a făcut apariţia o tânără jurnalistă, Andreea, cu părul verde.

Le-a povestit juraţilor că totul a pornit dintr-o joacă, dar de mai bine de şapte ani nu a mai renunţat la această culoare de păr, care se pare că îi poartă noroc. Acesta a fost momentul în care echipa din backstage, alături de gaşca de susţinătoare ale Andreei, şi-au făcut apariţia pe scenă, şi nu oricum. Publicul a putut admira un Răzvan Simion cu păr multicolor şi un Dani Oţil purtând perucă roşie.

Ba mai mult, haioşii matinali i-au aruncat şi o provocare rock-starului Bănică: „Cine dă azi nu, la ‘X Factor’, poartă peruca roşie”, moment în care Ştefan l-a invitat pe Dani în locul lui, în fotoliul de jurat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here