Anda Adam, pusă în pericol de regizorul Alex Ceauşu

Lucrează de ani buni cu Alex Ceauşu, dar niciodată nu s-a aşteptat că va avea parte de o asemenea surpriză. La filmările pentru cel mai nou clip, „Gloanţe Oarbe”, Anda Adam a avut parte de un moment care a lăsat-o fără cuvinte.

Anda Adam si Alex Ceausu

Inspirat de numele piesei pe care artista a lansat-o în urmă cu puţin timp, regizorul Alex Ceauşu s-a gândit că cel mai potrivit scenariu pentru clip ar fi chiar unul care să ilustreze sintagma din titlu. Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a pus-o pe Anda într-o situaţie fără precedent.

Timp de aproape 24 de ore, cât au durat filmările, s-a tras cu „gloanţe” adevărate, în total peste 300 de focuri. A fost folosit un pistol cu aer comprimat, o armă destul de periculoasă, care poate fi fatală dacă este utilizată de la distanţă mică. În plus, orice alice trasă într-un obiect poate ricoşa şi pune în pericol viaţa celor aflaţi la faţa locului, mai ales dacă „tragerea” se întâmplă într-un spaţiu mic, ca în cazul acestui clip.

Deşi la primul glonţ toată lumea prezentă pe platouri s-a speriat, toţi s-au liniştit după ce li s-a explicat că muniţia este folosită în deplină conformitate cu normele în domeniu. Până şi iubitul Andei Adam a avut o strângere de inimă atunci când a văzut cum şuieră gloanţele pe lângă cântăreaţă. De departe, ea a fost cea mai curajoasă, comportându-se cu profesionalism şi nelăsând să se vadă că are emoţii în faţa unor asemenea „arme”.

„Am vrut să fac altceva, iar numele piesei m-a ajutat foarte mult. De cum am ascultat-o prima dată, mi-a şi venit ideea scenariului şi am ştiut din prima ce şi cum va fi. A fost puţin riscant, da, deşi s-a tras în condiţii de maximă securitate, pentru că oriunde este ‘foc deschis’ este şi un pericol, oricât de mic. Am avut, însă, grijă ca totul să decurgă ca la carte şi nimeni să nu fie rănit. Eu zic că am făcut treabă bună, ca dovadă că Anda e încă întreagă”, a declarat regizorul Alex Ceauşu, cu zâmbetul pe buze.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.