CONCURS. Câștigă două invitații duble la concertul Direcţia 5 de la Sala Palatului

Un nou concept de show, un nou concert incendiar, un nou material discografic cu multe surprize muzicale şi reinterpretarea într-o variantă rock’n roll a celor mai cunoscute hituri marca Direcţia 5, dar şi cel mai recent single “Forever love”, în colaborare cu Lidia Buble, te aşteaptă pe 31 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului.

directia5inconcert7101024

Direcţia 5 pregăteşte un show live în spiritul rock’n roll, ce o are ca invitat special pe tânăra şi talentata Lidia Buble, artistă care a cucerit topurile muzicale cu single-ul “Noi simţim la fel” şi alături de care membrii trupei au lansat piesa şi videoclipul “Forever Love”. Single-ul este extras de pe albumul “Rock’N Roll, Baby!”, pe care trupa îl va lansa pe 31 octombrie.

TraiesteMuzica.Ro te trimite la concertul de la Sala Palatului şi pune la bătaie două invitaţii duble. Pentru a participa la concurs şi a câştiga trebuie să laşi un comentariu mai jos, în care să spui cine este invitatul special al spectacolului din 31 octombrie 2014.

IMPORTANT! Pentru a vă putea contacta, în cazul în care sunteţi câştigător, adresa de mail cu care veţi lăsa comentariul trebuie să fie una activă.

Concursul se va încheia pe data de 28 octombrie, iar câştigătorul va fi anunţat pe mail şi pe site.

Câştigători:

Manolache Elena

Nico Mihalache

72 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here