Andi Moisescu, impresionat de mama lui, în emisiunea „La Radio cu Andreea Esca“

În debutul său la radio Europa FM, Andreea Esca a reușit să-i facă câteva surprize memorabile bunului ei prieten Andi Moisescu. Invitat pentru un interviu cu garda jos, atipic, în care a trebuit să treacă prin niște probe speciale, Andi Moisescu nu doar că a povestit lucruri pe care nu le-a mai spus niciodată în public, dar a trăit și emoții intense.

andreea esca si andi moisescu la europa fm

Mama lui Andi Moisescu a intrat în direct la emisiune, prin telefon, și a făcut o mărturisire pe care prezentatorul TV o va purta toată viața în inimă: “Nu știu dacă i-am spus vreodată, nici lui și nici fratelui lui, Tudor, că eu chiar sunt mândră de ei. Și de cum s-au descurcat în viață. Mi se par niște băieți absolut pregătiți pentru viață. Nu cred că le-am spus niciodată asta, pentru că nu prea e genul familiei noastre să facem astfel de declarații”. Andi Moisescu a păstrat un moment lung de tăcere, fiind vizibil emoționat.

În aceeași emisiune, mama lui Andi Moisescu i-a povestit Andreei Esca și despre obiceiul familiei de a învăța pentru Crăciun câte o poezie, obicei păstrat de zeci de ani. “De fiecare Crăciun facem asta. Fiecare facem momentul cu poezii, dintotdeauna. De la tata, care avea 90 de ani când a plecat dintre noi, și până la cel mai mic, care poate scoate două vorbe, toată lumea trebuie să spună o poezie. Și poezie nouă, nu pe aceea de acum 15 ani”, a spus doamna Moisescu.

Tachinat de Andreea Esca pe seama poeziilor pe care le recită, Andi Moisescu a râs şi a spus că acum are copii şi îi pune pe ei să recite, ca să scape el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here