Radu Beligan şi Ada Condeescu vor apărea în noul videoclip al trupei Holograf

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru prima emisiune de la Vibe FM sub noua deviză “love music”, Dan Bittman a povestit în premieră despre videoclipul piesei “De câte ori să te iubesc”, pe care urmează să-l lanseze în doar câteva zile.

radu beligan ada condeescu videoclip holograf

Clipul înfățisează o tânără care are alături un domn care “îmbătrânește” de la un cadru la altul, simbolizând trecerea timpului și mesajul piesei, că o luăm de la capăt, chiar în interiorul aceleiași iubiri, de mai multe ori. Cea care interpretează rolul fetei este actrița Ada Condeescu, cunoscută publicului pentru rolurile din “Eu când vreau să fluier, fluier” și “Lover Boy”.

“Am convins-o pe Ada Condeescu să vină și să ne ajute și este foarte expresivă în videoclip, o să vedeți. Și l-am convins pe Radu Beligan, fraților, să vină la 97 de ani pe care-i face anul asta să filmeze pentru noi. La finalul clipului este o apariție care îți ia pulsul și inima la lovituri cu pietre, îți taie răsuflarea”, a povestit Dan Bittman în exclusivitate la Vibe FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here