sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIAndra a avut parte de o petrecere surpriză de ziua ei

Andra a avut parte de o petrecere surpriză de ziua ei

Echipa de la „Românii au talent“ i-a pregătit Andrei o petrecere surpriză, organizată special pentru ziua îndrăgitei cântărețe.

andra zi nastere surpriza aeroport timisoara

La sosirea pe aeroportul „Traian Vuia“ din Timisoara, întrega echipă a pus la cale o surpriză cum numai Măruță mai știe să facă pentru cântăreața care a împlinit vineri 27 de ani. Mihai Petre, Andi Moisescu, Smiley și Pavel Bartoș au așteptat-o pe Andra chiar pe aeroport, toată echipa fiind încărcată cu șampanie, tort, confetti și coifuri colorate.

„Andruța, noi îți dorim să fii sănătoasă, te iubim!“, i-a urat Mihai Petre colegei sale din juriul emisiunii de la Pro TV. Echipa i-a cântat Andrei „La multi ani!”, apoi super-hit-ul verii „Inevitabil va fi bine!”. Dacă Andi a fost cel care a deschis șampania, Mihai a avut grijă de tortul glazurat cu fotografia de pe afișul „Românii au talent”, special pregătit pentru ziua de naștere a Andrei.

Emoționată și aproape să îi dea lacrimile, Andra a fost uimită de câtă lume a așteptat-o să îi ureze „La mulți ani!”. „Nu îmi vine să cred că ați venit atât de mulți!”, a spus frumoasa membră a juriului.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.