Andra, Cătălin Maruță, Benny Adegbuyi și Giulia Anghelescu dau startul distracției la „Jocuri de celebritate“

Miercuri, de la ora 22.30, două super echipe se vor distra pe cinste alături de Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă la Jocuri de celebritate. Cele două canapele din sufrageria lui Bobonete îi vor găzdui pe Andra și Benny Adegbuyi, în echipa lui Paul Ipate și pe Cătălin Măruță și Giulia Anghelescu în echipa lui Octavian Strunilă.

Jocuri de celebritateEnergia explozivă, spiritul de competiție și voia bună sunt principalele caracteristici ale ediției de miercuri. Încă de la prima probă, Frăția numelor, atmosfera se va încinge, iar hohotele de râș și glumele bune se vor ține lanț.

Va fi o ediție plină de surprize, care o va face pe Andra să se tăvălească pe jos de râs. O piesă celebră din Ferma vedetelor va fi cântă de Paul și Benny la voce, iar la acordeon de multi-talentatul Octavian Strunilă. Răsturnări de situație, cântece greu de recunoscut, destinații cu definiții înșelătoare și reacțiile memorabile sunt doar câteve elemente ce garantează distracție maximă la Jocuri de celebritate.

Cei doi invitați speciali vor să îi ia banii lui Bobo cu orice preț. Alex, invitatul lui Cătălin Măruță, dorește să investească în mașina lui, Joiana, iar Ciprian, prietenul lui Benny Adegbuyi, își dorește să investească în el pentru a-și dezvolta în continuare cariera de luptător.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here