Andra către băiețelul ei: „Abia aștept să colindăm cu tati. Dar tati mai încet, pentru că nu cântă așa de bine“

Pentru că Magic FM este pentru al șaselea an la rând Radioul lu Moș Crăciun, Liana Stanciu și Raul Brebu au invitat-o pe Andra să le povestească ascultătorilor ce-și dorește de Sărbători. Artista a folosit ocazia pentru a-i spune băiatului ei, David, cât de mult îl iubește.

Andra Magic FM„Întotdeauna mi-am dorit să fiu alături de familie, să mă duc la colindat în fiecare an, așa cum am învățat de mică”, a mărturisit Andra la Radioul lui Moș Crăciun.

„De când a venit David, nu mă mai gândesc ce vreau eu, mă gândesc ce și-ar dori băiatul meu, ca să vorbesc cu Moș Crăciun, să fie atent”, a mai declarat cântăreața.

Andra i-a transmis băiețelului ei, David, că-l iubește și l-a îndemnat să fie cuminte ca să vină Moș Crăciun, glumind și în legătură cu talentul muzical al soțului.

„David, mami te iubește foarte mult și mami își dorește ca tu să fii cuminte. Nu de alta, dar să vină Moș Crăciun și anul acesta la noi. Te iubește mami foarte, foarte mult și abia aștept să colindăm împreună cu tati. Dar tati mai încet, pentru că nu cântă așa de bine”, a spus Andra la Magic FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here