sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIFOTO AMI pregăteşte un cadou special pentru fanii săi, de Sărbători

FOTO AMI pregăteşte un cadou special pentru fanii săi, de Sărbători

Îndrăgita cântăreaţă AMI a filmat săptămâna trecută un nou videoclip pentru piesa „Magical”, compusă de Adi Colceru (David Deejay), un cadou cu totul special pentru fanii săi, cu ocazia Crăciunului!

AMI

„Este vremea sărbătorilor şi a cadourilor, singura perioadă din an cu o atmosferă chiar magică din toate punctele de vedere şi care îmi place la nebunie! Am vrut să le ofer fanilor mei acest cadou. Merită, fiindcă ei sunt mereu alături de mine, mă susţin şi mă încurajează”, a spus AMI.

Filmările au durat aproape 24 de ore, în regia lui Mihai Militaru. Magda Mohamed s-a ocupat de ţinutele artistei, iar Alex Ifimov a fost responsabil de machiajul şi coafurile cântăreţei.

„‘Magical’ este o piesă de suflet, care transmite o stare magică. Sper că fanii mei să fie încântaţi de surpriza mea. Mai mult decât atât, la începutul anului viitor voi lansa şi noul meu single, pe care ştiu că îl aşteaptă toţi cu nerăbdare”, a încheiat artista.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.