Andra, nou record pe YouTube cu videoclipul „Iubirea schimbă tot“

Andra face istorie în muzica românească şi bate record după record! În 20 de zile de la lansarea piesei “Iubirea schimbă tot”, artista a atins un record greu de doborât: a făcut 10 milioane de vizualizări pe YouTube cu videoclipul melodiei! Practic, în mai puţin de trei săptămâni, a ajuns, datorită fanilor care i-au ascultat şi reascultat piesa, cel mai iubit artist român de pe YouTube.

Andra - Iubirea schimba totPrimul milion de vizualizări a fost atins în mai puţin de 24 de ore de la lansare, reuşită prin care Andra şi-a bătut propriul record. Pentru că dacă penultima piesă, “Niciodată să nu spui niciodată”, a avut nevoie de fix o zi pentru un milion de vizualizări, “Iubirea schimbă tot” a atins acest nivel în mai puţin de o zi.

În faţa victoriei, Andra declară emoţionată că le mulţumeşte din suflet fanilor: “E minunat pentru un artist să simtă dragostea fanilor. Pentru mine e ca un miracol. Acest record aşa se traduce pentru mine: Înseamnă iubire. Înseamnă că oamenii iubesc muzica mea, iar asta mă face pe mine să mă simt extraordinar de reconoscatoare. Recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a dat acest dar şi recunoscătoare oamenilor care îşi deschid sufletul să se bucure de acest dar. Mulţumesc”.

“Iubirea schimbă tot” e o piesă creaţă în studioul Hahaha Production, cu un mesaj special şi puternic în care cei care iubesc muzica Andrei se pot regăsi cu uşurinţă.

Videoclipul e regizat de Alex Ceauşu şi susţine piesa cu un scenariu original. S-a filmat la Buftea timp de 24 de ore, spune o poveste despre iubire şi are un final oarecum neaşteptat.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here