Aurelian Temişan are o nouă pasiune: maşinile de colecţie

Aurelian Temişan, pe care telespectatorii îl pot vedea la “Te cunosc de undeva!”, în postura de jurat, are o pasiune mai puţin cunoscută publicului larg: maşinile de colecţie.

Aurelian TemisanCu una dintre maşinile pe care le iubeşte, care poartă marca unei renumite firme de automobile germane, vine chiar la filmările pentru emisiune. “Este un Mercedes Cobra de culoare cameleonică, fabricat le 1 iunie 1982, pe care l-am cumpărat din Bistriţa, acum trei ani, de la tatăl cântăreţei Gina Pop. Este o maşină incredibilă, pe care mi-am dorit-o de mult timp. Prima oară am urcat într-o astfel de Cobra în 1992. Era maşina compozitorului şi chitaristului Eugen Mihăescu. De atunci m-am îndrăgostit de maşina asta, pentru că are eleganţă şi stil. Cel de la care am luat-o a iubit-o foarte mult şi a avut mare grijă de ea. De aceea m-am bucurat foarte tare atunci când a acceptat să mi-o vândă mie. O folosea doar când pleca în concediu, când o şi înmatricula. Când se întorcea, renunţa la înmatricularea maşinii, până la concediul următor”, povesteşte Temişan.

Juratul de la “Te cunosc de undeva!” intenţionează să achiziţioneze şi alte asemenea maşini de colecţie care, însă, ar prefera să aparţină aceleiaşi mărci de automobile.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here