Andra și Concertino pregătesc momente spectaculoase pentru cea de-a doua semifinală live „Românii au talent“

Vineri, 6 mai, de la 20:30, telespectatorii vor urmări, în cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent, un spectacol extraordinar creat de cei 12 concurenți, care au pregătit momente speciale, pentru a convinge publicul și jurații că merită să ajungă în marea finală și să intre în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

ConcertinoTot mâine, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu vor alege cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Andra Gogan, Remus Mihai, Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan, Roro, Eduard Stoica, Lucia Băduț, HHF, Ionuț Scripcaru, Anisia Gafton, Romafest, Robert Frățilă și Nadia Buduruși vor urca încă o dată pe scena talentului, își vor prezenta numerele pline de emoție, pasiune, forță, efervescență și vor crea un show memorabil.

Telespectatorii vor avea parte și de două surprize în cea de-a doua ediție LIVE a celui mai tare show de divertisment, Românii au talent. Finaliști și candidați ai premiului de originalitate în sezonul cinci, membrii trupei Concertino vor încânta mâine publicul cu un moment extraordinar.

Andra va părăsi masa juriului pentru câteva minute și va urca pe scenă, pentru a cânta alături de trupa sa cea mai nouă melodie, Iubirea schimbă tot, care se bucură de un succes răsunător. Piesa a strâns aproape 20 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar jurata le-a pregătit fanilor ei și o surpriză, o variantă în limba engleză, pe care o va lansa weekend-ul acesta. ”Mâine voi trăi emoțiile concurenților direct de pe scena Românii au talent, unde voi cânta, împreună cu band-ul meu, cel mai nou single, Iubirea schimbă tot. Este un moment pe care îl aștept cu nerăbdare și îmi doresc ca toți cei care vor fi alături de noi mâine seară să se bucure de această surpriză”, a spus Andra.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Andra,
    Esti înzestrată de Dumnezeu cu o voce uriasa, esti foarte frumoasa, modestă, ancorată foarte bine in realitate, o crestină adevărata, o mămica si o sotie iubitoare, devotată si grijulie, un exemplu de urmat al generației tale si nu numai.
    Sunt numai câteva dintre motivele pentru care meriti sa fii iubita, apreciată si respectată.
    Sunt mândră ca sunt româncă si contemporană cu tine!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here