EXCLUSIV Xonia: „Cel mai mult îmi place să cânt în limba engleză“

La mijlocul lunii martie, Xonia lansa o nouă piesă, special pentru online, intitulată „Booty down“, care era însoţită şi de un lyric video.

xonia interviu exclusiv lb engl

Acum, la mai bine de o lună de zile de la lansare, artista se pregăteşte să le prezinte fanilor ei un nou single, iar cu această ocazie ne-a acordat şi un scurt interviu.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat de curând o nouă melodie, „Booty down“, care este însoţită de un lyric video în care ai mişcări foarte senzuale. Care este povestea din spatele clipului şi a piesei?

Xonia: „Booty down“ este o piesă de online, o melodie care este fun, care ne face să dansăm şi să ne simţim bine. Nu este single şi nu are un videoclip, are doar un lyric video, findcă mi-am dorit să apară mai mult decât o poză şi versuri.

În cele mai recente videoclipuri ale tale pare că te concentrezi mai mult ca niciodată pe partea artistică. Când şi de ce te-ai decis să acorzi o importanţă atât de mare dansului?

De când am lansat prima piesă, „Take the lead“, am avut dansatori din Marea Britanie. Eu, find şi dansatoare, mereu am avut un sincron de dans în fiecare videoclip al meu. Doar în piesa „Remember“ nu am avut, deoarece videoclipul a avut un alt fel de poveste.

Cu cine lucrezi pe partea de coregrafie?

De multe ori îmi fac eu coreografiile, dar, când nu am timp, mai apelez la diverse persoane care simt eu că ar putea să-mi facă o coreografie care să mă reprezinte.

xonia interviu engl

Ai cântat alături de J Balvin, Adrian Ţuţu, Deepcentral… Cu cine te-ai înţeles cel mai bine în studio sau pe platoul de filmare?

M-am înţeles extraordinar de bine cu fiecare artist. Ne-am distrat în studio şi pe platou. Nu am un favorit, cu fiecare a fost o altă experienţă.

Cu cine nu ai colaborat până acum, dar ţi-ai dori să o faci?

Îmi doresc să colaborez cu artişti români, deoarece sunt foarte talentaţi. Ultima colaborarea a fost cu prietenii mei dragi de la Deepcentral, o colaborarea care s-a bucurat de un real succes.

Ai piese atât în română, cât şi în alte limbi. În ce limbă îţi place cel mai mult să cânţi şi care este cea mai apropiată piesă de sufletul tău?

Îmi place cel mai mult să cânt în limba engleză. Este prima mea limbă şi îmi este cel mai natural când cânt să mă exprim în limba engleză. Piesa mea de suflet este cu siguranţă „My beautiful one“.

Ce planuri ai pentru restul anului?

În luna mai voi lansa un nou single, un nou videoclip. Ne pregătim intens pentru concertele ce urmează, am pregătit coregrafii noi şi sunt nerăbdătoare să ne vedem pe scenă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here