Andreea Antonescu, criză de rinichi la „Splash! Vedete la apă“

Duminică, 6 septembrie, de la ora 20.00, în cea de-a doua semifinală a show-ului “Splash! Vedete la apă”, Andreea Antonescu face o criză puternică de rinichi și are nevoie de îngrijiri medicale.

andreea antonescu copyright Gabriela Arsenie-Antena1_160615_Splash3

“Cu o oră înainte de semifinală, am făcut o criză de rinichi foarte puternică. Atât de rău mi-a fost, că am vrut să abandonez concursul. Rinichii mi se blocaseră, iar picioarele nu mi le mai puteam mișca. Din fericire, aveam în camera de hotel medicamentele pe care le iau în astfel de situații și am reușit să mă pun, cât de cât, pe picioare. În copilărie, am avut probleme grave cu rinichi, de aceea mi s-a interzis să fac sport… De atunci, urmez un tratament permanent”, a afirmat Andreea Antonescu.

Cum în semifinală fiecare concurent va fi însoțit la platformă de o rudă sau un prieten alături de care va sări în tandem sau separat, Andreea a ales să facă asta alături de fostul ei coregraf și bunul ei prieten Eugen.

“Eugen este cel care i-a acordat tatălui meu primul ajutor atunci când a făcut infarct, în 2001, după un concert al fratelui meu, Răzvan, la Galați. Avea pe atunci 16 ani și dansa în trupa fratelui meu. Eugen i-a făcut atunci tatălui meu respirație articifială, însă, din păcate nu s-a mai putut face nimic”, a povestit Andreea.

Tatăl Andreei Antonescu, domnul Gigi Antonescu, fost impresar al trupei Andre, și-a pierdut viața în anul 2001, în urma unui infact. Andreea povestește că, în acea zi, se afla la București, unde avea de susținut examenul de bacalaureat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here