Băieţii de la Fly Project, trataţi ca nişte regi în Armenia

Tudor şi Dan de la Fly Project sunt primiţi mereu extrem de bine în fiecare ţară în care ajung, de la publicul care le fredonează vers cu vers piesele, până la miile de oameni care stau la cozi pentru a putea participa la concertele lor.

fly project armenia IMG_6221

Deşi au fost pentru prima dată în Armenia, băieţii de la Fly Project au fost aşteptaţi de sute de fani la aeroport, apoi au fost întâmpinaţi într-o piaţă centrală, la Yerevan, de ambasadorul României în Armenia, dar şi de primarul oraşului şi de alte câteva sute de fani.

„Ştiam că muzica noastră este ascultată în Armenia de ani buni, ne bucură că piesele noastre sunt hituri şi aici. Oamenii sunt foarte calzi şi nerăbdători să ne vadă show-ul“, a spus Tudor Ionescu.

Clubul în care urma să se desfăsşare evenimentul a fost plin, cele 2.500 de bilete fiind sold out cu ceva timp înainte de show. „Noi primeam mesaje pe Facebook să suplimentăm biletele, însă, din păcate, nu ţine de noi. Cu siguranţă vom reveni în Armenia şi sperăm să poată ajunge şi cei care nu au reuşit să ne vadă acum“, a încheiat Tudor.

Şi, pentru că armenii au vrut să-i convingă pe băieţi să nu mai plece din ţara lor, i-au cazat pe aceştia în cel mai exclusivist hotel din Yerevan, unde au stat şefii de stat şi şeici, şi i-au răşfăţat cu toate delicatesele tradiţionale.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here