Andreea Bălan a prezentat Știrile Europa FM

Vă imaginați că una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi, cunoscută pentru coregrafiile ei spectaculoase în spectacole și videoclipuri, poate fi și o prezentatoare de știri foarte foarte sobră?

Andreea Balan la Europa FMEuropa FM a supus-o pe Andreea Bălan la o mare provocare: a invitat-o să prezinte un buletin de știri în emisiunea Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu.

Inițiativa a fost a redactorului șef de la Știrile Europa FM, Sorin Dragomir, ca urmare a unei glume în care a vrut un cadou special de ziua lui de la Andreea Bălan, iar artista a acceptat fără ezitare.

Asa că, îmbrăcată în jeans, cu o camașă albă și un sacou bleumarin (ca o prezentatoare de știri), Andreea Bălan a petrecut câteva ore în redacția Europa FM unde Sorin a învățat-o să redacteze știrile, apoi – în emisie – le-a prezentat ascultătorilor fără nicio greșeală.

Dincolo de gluma în sine și de surpriza ascultătorilor de a vedea un artist într-o altă ipostază decât cea obișnuită, exercițiul propus astăzi Andreei de către Europa FM a fost despre ieșirea din zona de confort și depășirea limitelor, dar și despre a prezenta ascultătorilor artiștii în contexte care să le arate noi laturi ale pregătirii și personalității lor.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here