Andreea Bălan şi Keo au confirmat faptul că s-au despărţit

După opt ani de zile, povestea de dragoste a celor doi îndrăgostiţi, Andreea Bălan şi Keo, a ajuns la final. Cauza despărţirii pe care Andreea Bălan o numeşte “o pauză”, este determinată de faptul că cei doi aveau o viziune diferită asupra viitorului. Decizia a fost luată la numai o săptămână după mutarea celor doi în noua casă.

Keo Andreea Balan

“Da, e adevărat, ne-am despărţit, mai mult din cauza ei. Pentru că ea îşi dorea copii şi familie, iar eu nu eram pregătit să fac acest pas. Încă nu ştim ce se va întâmplă cu casa. Cert este că eu lucrez la un album nou în acel studio din vilă. Şi presa a contribuit la această despărţire, fiind forţaţi să luăm o decizie în acest sens. Dacă ea a decis acest lucru, eu nu mă pot opune”, a declarat Keo pentru ziarul Click.

Andreea Bălan a confirmat despărţirea joi la Zu Music Awards declarând pentru SpyNews: “Aş spune că eu şi Keo am luat o pauză… Ne-am despărţit… E adevărat că ne-am mutat în casa cea nouă, dar ea a fost construită ca un duplex, sunt practic două case. Singura problemă a fost că eu îmi doresc o familie, un copil, iar el este încă burlac”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here