Monica Petrică, către CRBL: „Strânge fesierii şi uită-te atent la mine“

Juraţii show-ului care a adunat cei mai buni dansatori din ţară, CRBL, Monica Petrică şi Connect-R, sunt pasionaţi de arta dansului şi mănâncă pe pâine tehnicile celor mai complicate ritmuri, iar atunci când muzica şi dansurile concurenţilor sunt excepţionale, nu pot sta locului.

CRBL

Încă de la începutul preselecţiilor, CRBL a fost supărat pentru că nu cunoştea foarte multe detalii despre balet şi pentru că nu ştia să danseze acest stil, astfel că, Monica Petrică s-a dovedit a fi o profesionistă şi unul dintre cei mai buni mentori ai artistului. Ea s-a ocupat personal ca Eduard să înveţe paşii de bază din acest domeniu.

„CRBL, spatele drept, încordează abdomenul, strânge fesierii şi uită-te atent la mine”, declară Monica la „România Dansează”, în ediţia de duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Cu toate că nimeni nu s-ar fi aşteptat la asta, seriozitatea Monicăi din timpul lecţiilor a fost ca la sala de repetiţii jurata nu s-a putut abţine să nu-i dea lui CRBL câteva palme la fund şi peste abdomen pentru că acesta nu o asculta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here