Andreea Bănică trimite mesaje de ameninţare prezentatorilor

Andreea Bănică a fost deconspirată de bunul său prieten Răzvan Popescu la emisiunea „Popescu şi Flick”. Prezentatorul de la Radio Zu a decis că este momentul să dezvăluie ameninţările pe care frumoasa blondă i le-a adus de nenumărate ori.

Andreea Banica„Trebuie să aflaţi tertipurile la care Andreea apelează ca să-i intre piesele pe radio. Ea foloseşte şantajul şi mesajele de ameninţare care sună cam aşa ‘Să dea D-zeu să te îngraşi 100 de kg dacă nu-mi dai piesa la radio’”, povesteşte amuzant Răzvan.

Nu mai este un secret faptul că Popescu a reuşit să slăbească 50 de kilograme, iar Andreea, după cum ea a mărturisit, îl loveşte unde îl doare mai tare: „Răzvan îmi este prieten de foarte mulţi ani şi ne permitem, astfel, să ne şicanăm cu ce putem. Îl tachinez eu, dar Răzvan mi-a recomandat-o pe Cornelia, cea care m-a ajutat să dau jos kilogramele în plus acumulate pe parcursul sarcinii”, mărturiseşte Andreea Bănică.

Cu toate că Răzvan a încercat să-i creeze Andreei o imagine dură, care ameninţă pentru a-i intra piesele la radio, el a mărturisit că şicanele nu au de-a face cu faptul că piesele artistei sunt în playlisturile Radioului ZU, ci succesului pe care ele îl au.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here