Andreea Marin l-a ţinut pe Tuncay departe de Ştefan Bănică

La începutul anului 2013, Ştefan Bănică şi Andreea Marin au divorţat, după o relaţie care a durat şapte ani de zile. La câteva luni după despărţire, Andreea Marin a anunţat că se iubeşte cu Tuncay, un fizioterapeut turc, în timp ce Ştefan Bănică recunoştea că are o relaţie cu Lavinia Pârva, despre care se specula că era amanta lui încă timp timpul mariajului cu „Zâna surprizelor“.

stefan banica tuncay andreea marin

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au împreună o fetiţă, Violeta, care în luna decembrie a acestui an împlineşte 8 ani. Aşa cum era de aşteptat, deşi au divorţat, ambele vedete se ocupă de educaţia Violetei, fetiţa reuşind să se înţeleagă bine şi cu noii parteneri ai părinţilor ei.

Deşi până acum nu a vrut să ofere detalii legate de relaţia dintre Tuncay şi Ştefan Bănică, Andreea Marin le-a mărturisit reporterilor de la Libertatea că cei doi nu s-au întâlnit niciodată. „Tatăl copilului meu vine şi ia copilul din faţa casei noastre, aşa cum este şi firesc să se întâmple. Şi asta se va întâmpla şi în continuare. Tuncay şi Ştefan nu se cunosc, nu s-au întâlnit, dar există un respect punctual, aşa cum e şi firesc. Până la urmă, fiica noastră trăieşte în casa noastră în egală măsură cu faptul că merge aproape în fiecare săptămână în vizită şi stă la tatăl ei. Aşa este firesc să avem o relaţie bună, civilizată“, a spus Andreea Marin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here