Oana Turcu: „Am slăbit-o pe Ionela Prodan 10 kilograme în două luni“

A pus bazele unei afaceri încă din studenţie, când, ca mai toate adolescentele, avea mici probleme cu tenul, din cauza acneei. Oana Turcu lucra pe atunci în televiziune, aşa că era un impediment să apară în faţa camerelor cu anumite imperfecţiuni ale tenului. 

Oana TurcuA fost reporter de teren, redactor, realizator de emisiuni pentru ca, mai apoi, să ajungă directorul unui post TV din Iaşi. Din conjugarea acestor două experienţe, vedeta a reuşit să-şi construiască o a treia carieră, pe coordonate internaţionale, de data aceasta. Realizatoarea emisiunii “Refresh by Oana Turcu” este prima româncă al cărei nume a devenit brand internaţional de produse cosmetice: “Linia Oana Turcu”.

în cei peate 15 ani de carieră în domeniul cosmeticii foarte multe vedete autohtone au apelat la produsele Ardes Cosmetici: Cătălin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Mureşan, Silviu Prigoană, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminiţa Anghel, Minodora, Andreea Bălan, Gabriel Cotabiţă, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almăşan, Mirela Boureanu Vaida şi Ionela Prodan.

“Sunt zeci de vedete care au ajuns la greutatea optimă cu ajutorul produselor Ardes. Cea mai recentă este Ionela Prodan, care a venit la mine, după o emisiune TV, în vara aceasta, şi m-a rugat să începem împreună un program, pentru că luase prea mult în greutate. După doar două luni doamna Prodan este din nou fericită. A scăpat deja de zece kilograme şi nu se opreşte până când va avea din nou greutatea din tinereţe. Este doar cea mai recentă dintre poveşti, dar, de-a lungul anilor, Minodora, Luminiţa Anghel şi multe altele mi-au trecut pragul şi au avut rezultate vizibile”, a declarat Oana Turcu.

Ionela ProdanIonela Prodan îşi doreşte să scape de încă 15 kilograme până în decembrie, luna în care va lansa un nou album. Artista a urmat schema de tratament propusă de Oana Turcu: pâinea, pastele, orezul, cartofii şi dulciurile au fost interzise, iar pielea rămâne fermă şi musculatură tonifiata prin utilizarea unui masaj profesional cu: ulei de migdală dulce, cremă de tonifiere, cremă ultra slăbire termo şi nămol extraforte pentru slăbire rece, toate din linia de cosmetice Ardes.

Mai mult soţia lui Cristian Brancu a povestit: “Un celebru avocat din România se plângea că nu ştia cum să oprească pierderea părului, iar acum, după doar două luni, îşi etalează cu mândrie noua frizură. Tratamentul cu palmier pitic este absolut senzaţional şi are efecte incredibile. Există şi vedete care doreau să scape de urmele celulitei şi a vergeturilor, cum este Adelina Pestriţu, şi acum sunt fericite că urmele aproape au dispărut. Si nu uitaţi că şi eu sunt o femeie care credea că nu va scăpa niciodată de acnee şi, descoperind acest tratament miraculos, a eliminat coşmarul vieţii sale! în fiecare an, mii de femei şi bărbaţi apelează la ajutorul nostru şi îşi vindecă multe dintre complexele legate de imagine-slăbire, riduri, căderea părului, celulită, vergeturi ori acnee“.

Produsele Ardes sunt concepute la Genova şi se găsesc în Italia, în Anglia, iar românii care trăiesc pe orice meridian au primit produsele dorite. Oana Turcu este unic distribuitor pentru Europa de Est. Cremele pot fi folosite de oricine şi există chiar şi produse care sunt chiar recomandate femeilor însărcinate, pentru a nu face celulită şi vergeturi în timpul sarcinii, uleiurile bogate de migdale sau gelul biogheaţa, ideal pentru picioarele cu tendinţa de umflare.

Într-o lume în care se pune din ce în ce mai mult accent pe aspectul fizic, iar sportul şi mişcarea nu mai ocupă locurile fruntaşe, alimentaţia corectă este răspunsul: “Este adevărat că alimentaţia este principala sursă a apariţiei celulitei şi a vergeturilor. Mezelurile sau preparate care nu mai sunt curate, ci adevărate atentate pentru piele. Am văzut adolescente superbe cu celulită şi vergeturi! Important este ce mănânci ! Eu sunt o mâncăcioasă dar am început să mănânc ce trebuie şi fără carbohidraţi. Nu uitaţi să va hidrataţi! ştiu persoane care au mâncat vegetarian şi s-au îngrăşat,” a precizat Oana Turcu, vedeta care a ajuns la dimensiuni de model într-un timp record. “Perioada în care am luat în greutate a fost aceea a sarcinii şi apoi am slăbit în etape. Mai întâi, am slăbit 20 de kilograme în două luni, cu ajutorul cremelor. Apoi, am dat jos, treptat, în doi ani, încă 10 kilograme, prin masaje aproape zilnice, alimentaţie sănătoasă, totul fără diete. A contat şi că am testat un program de detoxifiere în Bodrum, şi corpul meu a răspuns foarte bine la Detox. Cu detox nu slăbeşti, dar se elimină toxinele din corp”, a conchis aceasta.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here