„Anotimpuri“, cea mai nouă piesă Neylini, inspiraţie pentru designerii români

Cu ocazia lansării celui mai nou single al său, „Anotimpuri”, Neylini şi-a pregătit ţinute de scenă noi şi spectaculoase, unice în România, create special pentru ea de nonconformistul brand MoGaina.

Neylini

„Piesa vorbeşte despre iubirea dintre două persoane, care trece cu bine peste anotimpuri, aşa că am vrut ca ţinutele pe care le port perioada aceasta să fie foarte speciale. Ana şi Vera, creatoarele brand-ului MoGaina, au găsit soluţia ideală: mi-au pictat toate cele patru anotimpuri pe o serie limitată de tricouri, create special pentru promovarea noului single. Outfit-urile reprezintă nu doar stări ale vremii, ci şi stări sufleteşti pe care le trăiesc pe parcursul piesei, iar această combinaţie de culori şi sentimente mă face să mă simt sexy şi încrezatoare pe scenă! Le mulţumesc mult fetelor pentru ajutorul pe care mi-l acordă şi pentru că vin tot timpul cu idei originale!”, a spus Neylini.

Şi cele două creatoare de modă, Ana Novic şi Vera Holostenscu, au fost foarte încântate de colaboarea cu artista. „Piesa ne-a inspirat să facem aceste tricouri cu tema ‘Anotimpuri’. Suntem convinse că pot deveni un trademark pentru toate tinerele îndragostite. Cu siguranţă fiecare dintre ele are un anotimp preferat, în care a început o poveste specială de iubire, şi ce poate fi mai frumos decât să ai o ţinută pictată manual, care să îti amintească mereu de un moment special din viaţa ta?”, au spus cele două.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here