duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIAntena Stars îi va dedica ziua de 18 martie Ilenei Ciuculete

Antena Stars îi va dedica ziua de 18 martie Ilenei Ciuculete

Sâmbătă, 18 martie 2017, în zi de doliu în lumea showbiz-ului românesc, Antena Stars va avea o ediţie specială a emisiunii Star Magazine, în memoria Ilenei Ciuculete.

ileana ciuculete antena stars 2017

Încă de la primele ore ale dimineţii, la Star Matinal, emisiune difuzată de la 09.00 la 13.00, telespectatorii care îşi doresc să îi aducă un ultim omagiu regretatei artiste, dar nu se pot deplasa, vor putea urmări în emisiunea prezentată de Nasrin şi Raru transmisiuni de la Biserica Costeasca din Chitila, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete.

Totodată, Antena Stars va transmite la Star Magazine Special, emisiune difuzată de la 13.00 la 15.45, interviuri exclusive cu Ileana Ciuculete, confesiuni şi detalii despre povestea spectaculoasă de dragoste pe care a avut-o cu Cornel Galeş, dar şi reacţii ale vedetelor cu privire la dispariţia mult prea devreme a îndrăgitei cântăreţe.

În platoul Antenei Stars vor fi prezenţi mulţi dintre cei care au cunoscut-o şi au iubit-o pe regretata artistă. Echipele Antenei Stars vor fi alături de cei care au iubit-o pe Ileana Ciuculete şi pe ultimul drum al artistei, cu transmisiuni live atât de la biserică, cât şi de pe drum şi de la cimitirul Străuleşti, acolo unde va fi înmormântată îndrăgita artistă.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.