Paula Seling, Dalma şi George vor interpreta melodiile din Frozen pe 27 mai, la Sala Palatului

Pe 27 mai, Sala Palatului se va transforma în „Regatul de Gheaţă”. Filmul va rula integral, iar toată muzică va fi cântată live de către orchestră şi cor.

Frozen

Pentru a doua oară într-un eveniment Disney în Concert, Paula Seling, pentru vocea Anei, şi Dalma, pentru vocea Elsei, vor încânta publicul cu „Hai afară la zăpadă”, „S-a întâmplat”, „După atâta amar de vreme” sau „Asta e dragostea”. După o frumoasă şi reuşită colaborare în trecut, cele două soliste, îndrăgostite de muzica Disney, vor da glas surorilor mult îndrăgite.

Lor li se alătura George Papagheorghe, pentru melodiile cântate de Hans, Kristoff şi Olaf. Versatilitatea şi vocea cu totul deosebită îi vor permite artistului GEØRGE să interpreteze în aceeaşi seară trei personaje diferite.

Paula Seling va păşi pentru prima oară în „Regatul de Gheaţă”, considerându-se onorata să reprezinte un personaj curajos cu o inimă de aur aşa cum este Ana. Pentru Dalma şi GEØRGE, spectacolul de la Sala Palatului este o revenire în Regatul de Gheaţă. Dalma a intepretat melodiile Elsei pentru varianta filmului în limba română, iar GEØRGE a dublat integral personajul Hans pentru acelaşi film.

Filmul „Regatul de gheaţă” va rula dublat în limba română, păstrând dialogurile originale. Toate melodiile vor fi interpretate, de asemenea, în limba română.

Evenimentul „Disney în Concert: Frozen” este un concept Disney şi o producţie realizată sub licenţa Disney. Biletele se găsesc pe eventim.ro şi în reţeaua eventim.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here