Antonia, către un concurent de la „KIDSing“: „Am crezut că doar eu sunt iubita ta“

Mario Rus (în vârstă de şapte ani, din Oradea), unul dintre concurenţii care s-au prezentat la audiţiile “KIDSing” de la Craiova, a avut parte de o surpriză de proporţii, fiind admis în gale cu o întârziere de … trei luni.

Mario RusDupă ce, iniţial, a fost respins la audiţiile din iunie, producătorii show-ului l-au vrut în gale. Aceştia şi-au motivat alegerea apreciind nu neapărat calităţile vocale ale lui “Don Mario”, cum i se spune băieţelului, ci pe acelea de entertainer.

Aşa că, atunci când Mario a venit la Bucureşti, în calitate de susţinător al prietenei sale, Miruna Gavriş, Wilmark l-a luat de mână, i-a arătat scena “KIDSing” şi i-a dat vestea cea mare.

Într-adevăr, prestaţia lui Mario, în cea de-a şasea semifinală, a meritat efortul venirii la Bucureşti. Urmând mesajul piesei sale, “S-o facem lată”, a lui Ştefan Bănică Jr., Mario a făcut-o lată… uimind publicul cu replicile date juraţilor.

Micul Mario, admirator declarat al Antoniei, a făcut-o pe aceasta să exclame: “Am crezut că doar eu sunt iubita ta!”. Nonşalant, Mario i-a dat răspunsul imediat: “Toate fetele sunt iubitele mele! Nu vă supăraţi doamnă, dar sunteţi mult prea mare pentru mine! Am o iubită de vârsta mea”.

“Tu ce notă ţi-ai da?”, l-a întrebat Gabriel Cotabiţă, după ce puştiul a interpretat piesa lui Ştefan Bănică Jr. “Nu ştiu, că eu nu sunt specialist!”, a venit răspunsul, prompt. Spontaneitatea lui Mario l-a dezarmat pe exigentul Gabriel Cotabiţă: “Nu am notă pentru tine. Pentru că tu eşti altfel. Eşti din altă categorie!”, a recunoscut cel mai exigent jurat “KIDSing”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here