Antonia, către un concurent de la „KIDSing“: „Ţi-ar fi plăcut să fiu colega ta?“

Nunuca Iulian, în vârstă de 10 ani, a fost descoperit la audiţiile “KIDSing” care au avut loc în vară, la Iaşi. Dacă la vremea respectivă a uimit juriul cu piesa lui Mihai Trăistariu “Cât de frumoasă eşti”, în semifinale, Iulian a stârnit admiraţie cu o piesă în limba franceză, “Aisha”.

Iulian Nanuca KIDSING

Deşi puştiul a afirmat cu tărie că nu are emoţii la intrarea pe scenă, Antonia a reuşit să îl facă pe Iulian să îşi piardă puţin cumpătul, invitându-l la un exerciţiu de imaginaţie. “Ţi-ar fi plăcut să fiu colega ta?”, l-a întrebat frumoasa jurată pe Iulian. “Dacă Antonia ar fi colega mea, i-aş cânta!”, a replicat acesta, ceea ce s-a şi întâmplat în concurs.

Tânărul concurent provine dintr-o familie de romi, tatăl său cântând la nunţi şi petreceri. Talentul a fost moştenit de Iulian, care îşi doreşte să îşi construiască o carieră solidă în muzică. “Pentru Iulian îmi doresc ce e mai bun; aş vrea să ajungă cunoscut. Să nu fie ca tatăl lui, să cânte pe unde apucă; prin corturi, pe prispă”, a spus tatăl lui Iulian, mândru de prestaţia fiului său.

“Mi-a plăcut pronunţia piesei. Mi s-a părut distractiv să cânt în franceză. Mă simt încurajat să fac ceva cu viitorul meu. Acest concurs mi-a dat încredere în mine. O să merg mai departe cu muzica”, a declarat concurentul la finalul prestaţiei sale, în timp ce era îmbrăţişat de mamă, tatăl său, sora mai mare, care ţinea un copil în braţe. “Este frăţiorul meu mai mic. Azi a împlinit un an. Am cântat pentru el astăzi. În seara asta vom lua un tort şi îl vom sărbători!”, a reuşit să articuleze Iulian, printre îmbrăţişări.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here